Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Customer Relationship Management sau CRM, este o unealtă de lucru absolut necesară oricărui gen de afacere pentru a-și crește profitabilitatea și pentru a monitoriza evoluția în raport cu clienții.

Utilizând soluțiile noastre CRM puteți păstra o evidență clară a istoricului interacționării cu clienții și implicit vă puteți îmbunătăți afacerea. Puteți centraliza: apelurile efectuate, email-urile transmise, întâlnirile, prezentările trimise și stadiul la care ați ajuns față de o posibilă vânzare. Vă putem semnala surse noi de potențiali clienți sau chiar și ce etape mai sunt de urmat pentru a încheia o tranzacție cu un client sau pentru a-i crește volumul de comenzi.
 
Pentru a funcționa cât mai bine, afacerea dumneavoastră are nevoie de un sistem CRM ce actualizează datele automat, cu acces instant pentru angajați, în care puteți afla imediat stadiul discuțiilor în care vă aflați cu un anumit client.
Transferul de la modul dumneavoastră actual de centralizare al clienților la CRM se poate face gratuit în condițiile în care centralizați datele sub forma unui tabel.
 
Sunteți la început de drum și nu aveți încă o bază de date cu potențiali clienți? Arodas Media vă oferă absolut Gratuit o listă cu peste 50,000 de firme ce ar putea fi interesate de produsele sau serviciile dumneavoastră. Aceste firme vor fi introduse automat în noua dumneavoastră aplicație CRM și vor conține toate coordonatele de contact cum ar fi: datele firmei și rulaj, persoană de contact, telefon sau adresă de e-mail.

TOHELP SOLUTION