Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Trei lucruri trebuie să înțelegi când te gândești dacă merită sau nu să deții un magazin online:
  • Comerțul online în România crește enorm în fiecare an (cifra de afaceri anuală a magazinelor online este de aproximativ 1 miliard €), mai ales datorită folosirii cu mai multă ușurință a gadget-urilor și a aparaturii mobile de către toți românii și nu numai!
  • Vinde-ți produsele online, prin doar câteva click-uri! Este foarte simplu să folosești un magazin online, iar target-ul nostru principal este de a simplifica mult procesul de cumpărare prin folosirea unei platforme extrem de perfomante și ușor de administrat.
  • În mediul online poți să vinzi aproape orice, iar afacerea ta se va dezvolta enorm cu cheltuieli minime, deoarece magazinele online sunt unelte de vânzare simple și rapide atât din punct de vedere administrativ, dar mai ales datorită procesului ușor de cumpărare la care are acces clientul final!

Dacă ai deja un magazin fizic, varianta lui pe internet va fi soluția optimă de a-ți crește imediat veniturile, investind o singură dată echivalentul salariului pe câteva luni al unui agent de vânzări oarecare.

Evident, un magazin virtual nu poate înlocui un om din punct de vedere fizic, însă simplifică foarte multe procese de vânzare și de logistică. Dacă nu vinzi încă online sau ai vânzările foarte scăzute, lansează-ți afacerea cu un magazin online chiar acum.

Nu uita că la fiecare 7 secunde, un român achiziționează un produs sau un serviciu online. Aceștia sunt clienții către care nu ai încă deschidere.

 

Magazin Online – începând cu 299 EURO

Fă-ți stocuri de marfă și pregătește-te să-ți duci afacerea la un nou nivel. Noi îți asigurăm prețuri fără concurență, un produs finit complet funcțional, incredibil de ușor de administrat și, la cerere, îți putem crea interfețe online oricât de complexe și putem să-ți dezvoltăm aplicații care să respecte exigențele tale.

Un client fidel și constant apare doar atunci când cerințele acestuia au fost perfect satisfăcute, de aceea depunem mereu toate eforturile de care este nevoie pentru a fi echipa perfectă cu experiența necesară în dezvoltarea și administrarea noului tău magazin virtual.

TOHELP SOLUTION