Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Fie că dorești un simplu site de prezentare sau o platformă complexă cu o serie de funcționalități, un magazin online în care să vinzi câteva produse sau unul pregătit pentru 100.000 de produse, experiența ne-a învățat să venim către colaboratorii noștri cu o ofertă ce ține cont de trei aspecte principale:

 
PREȚ – căutam să ne poziționăm mereu cât mai bine atunci când abordăm latura financiară, adică să avem cel mai bun preț din piață pentru serviciul web prestat.
 
 
GARANȚIE – avem contracte în care stipulăm faptul că garantăm design-ul web sau conceptul grafic 100% autentic şi funcționarea proiectului respectiv, în conformitate cu angajamentele luate față de client.
 
 
SUPORT – rămânem alături de clienți cu servicii de consultanță tehnică periodică. Astfel, mulți dintre clienții noștri s-au transformat în parteneri pe termen lung pentru care am reușit să aducem mereu avantaje și valoare business-ului lor.
 
 
Ca firma de servicii web design ce se respectă, atât pe sine, cât şi clienții finali, considerăm că pentru viitorul proiect pe care îl vei realiza cu noi, trebuie „să venim cu ceva diferit decât restul”. Indiferent că vorbim de conceptul grafic al unui site sau de funcționalitățile lui unice, trebuie să fim remarcați și mai ales inovativi. Dacă aceste elemente sunt realizate într-un mod plăcut și profesional, este de la sine înţeles că vei atrage și vei reţine atenția vizitatorilor cu noul tău proiect web și, implicit, vei câştiga cât mai mulți clienți.
 
În concluzie, suntem convinși că în orice activitate sau afacere pentru care doreşti rezultate de top trebuie să ții cont de faptul că avem de-a face cu „resurse umane”, nu cu roboți. Așadar, înainte de a demara orice proiect, trebuie să ne cunoaștem ca oameni, pentru că TOHELP SOLUTION pune accentul mai întâi pe înțelegerea și cunoașterea nevoilor și dorințelor tuturor clienților. Ne mândrim cu faptul că știm să ascultăm și să înțelegem exact ceea ce iți dorești și că vom găsi cele mai bune strategii pentru tine!
 
 

Rapiditate și stil organizat 

Stabilirea planului de lucru

Scopul, cerințele, documentarea despre proiect cât și obiectivele generale sunt primii pași cu care începem! Dupa determinarea obiectivelor și a ierarhiei paginilor se vor stabili și tehnologiile folosite.

Concept design

Crearea schițelor și a structurii site-ului pe hârtie cât și a celorlalte pagini. Ulterior graphic designer-ul se va ocupa de dezvoltarea graficii în Photoshop și AI pentru a fi aprobată ulterior de dumneavostră.

Design și programare pagini

După aprobarea designului, programatorul va implementa limbajul stabilit anterior (PHP+MySQL, Jquery, Javascript, etc.) pentru a satisface toate aspectele, performanța și cerințele de conținut.

 

Implementare

Paginile primare sunt revizuite în conformitate cu referințele Clientului. Apoi sunt create toate paginile secundare ale site-ului.

Revizuire

Acesta este unul dintre cei mai importanți pași ai proiectului în care managerul de proiect împreuna cu echipa vor revizui toate aspectele de functionalitate ale site-ului.

 Finalizare și lansare

După revizuirile ăi modificările finale cerute de Client, site-ul va fi încărcat și lansat online. După o perioada de probă cu succes de o săptămană, site-ul va fi considerat finalizat.

TOHELP SOLUTION