Your company | Our IT skills

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

toHELP SOLUTION oferă suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate.

Funcționăm ca un departament IT externalizat pentru companiile client și le acordăm acestora suportul IT necesar pentru desfășurarea în bune condiții a activității, fără grija problemelor tehnice.
Cu o echipă de peste 10 de specialiști și cu o experiență de 10 ani în domeniu, am devenit una dintre cele mai apreciate și recunoscute companii de suport IT din București și din țară.

Serviciile noastre vizează toate laturile activității IT, de la prevenirea și depanarea problemelor IT hardware și software la nivelul calculatoarelor până la crearea și administrarea rețelelor de calculatoare și serverelor. Asigurîm instruire ți suport IT personalului companiilor ți ne asigurăm că toate echipamentele IT funcționează în parametrii normali, utilizând accesoriile și consumabilele potrivite.

Punând la dispoziția clienților o aplicație specializată în preluarea cererilor de suport din partea clienților, ne asigurăm că acestea vor fi preluate rapid și înaintate tehnicienilor noștri care vor raspunde si se vor ocupa de acestea conform parametrilor de SLA specificati contractual.

În funcție de tipul cererilor de suport IT, fiecare dintre acestea va fi solutionată fie prin remote access la echipamentul clientului, fie prin deplasarea fizică a tehnicianului în locația clientului.

 

Asigurăm suport IT pentru:

  • Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de rețea, componente pc
  • Software: programe instalate pe calculatoare de birou și servere, aplicatii web, devirusări, defragmentări, back-up
  • Sisteme de operare: Windows, Linux, MAC OS

Dacă îți dorești să te alături clienților noștri și să beneficiezi de suport IT de cea mai bună calitate, nu ezita sa ne contactezi utilizând datele de contact disponibile pe site. Consultanții noștri vor analiza modul în care putem contribui la susținerea activității companiei tale, îți vor comunica avantajele ofertei noastre și îți vor oferi un preț corect.

 

TOHELP SOLUTION