Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Ești proprietarul unei afaceri locale? Dacă ai un restaurant, o cafenea, un cabinet de avocatură sau unul stomatologic, atunci ai nevoie de optimizare locală sau SEO local pentru promovarea afacerii.

 

Optimizarea locală este foarte importantă atunci când deții o astfel de afacere. Important pentru d-voastra este să ajungeți la clienții și audiența potrivită. Pentru acest lucru trebuie să îți promovezi afacerea în orasul din care faci parte.
 
 
Algoritmul de pozitionare a rezultatelor locale diferă foarte mult de cel pentru rezultatele organice. Google ia în considerare alți factori pentru poziționarea locală. Prin optimizarea locală îți vom îmbunătăți traficul pentru orasul în care se află afacerea d-voastra.
Majoritatea persoanelor caută locații și servicii din orașul din care fac parte.
 
 
Cresterea utilizatorilor de Smartphone-uri/Tablete și căutarea pe aceste dispozitive aduce noi oportunități de optimizare și trafic relevant.
 
 
Cererea pentru servicii locale este din ce în ce mai mare și clientii vor soluții rapide pentru problemele lor.
 
 
Dacă nu ești prezent “pe hartă” atunci fii sigur că potențialii clienti vor apela la competiția ta.
 
 
SEO local îi ajută pe clienții tăi să îți găsească serviciile mult mai usor. Optimizarea locală se adreseaza în special companiilor mici și mijlocii. Dacă ai un cabinet psihologic în Bucuresti, vei dori să atragi trafic relevant din București și nu din alte orase ale țării, pentru că acel trafic nu va fi convertit.
 
 
Succesul campaniei constă în optimizarea pentru căutarea Mobile, Optimizare Google Places (Google + Local Busines), Google Maps, citări și listări locale, NAP (name, address, phone). Ne vom asigura că prezența ta în rezultatele locale va fi văzută de potențialii clienți și că veți intra în spațiul competitiv.

TOHELP SOLUTION