Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Ne-am specializat în lucrul cu firme pentru care creăm conținut remarcabil, care provoacă publicul țintă să vorbească despre brand-urile lor. Conținutul creat nu este unul de vânzare, este folositor pentru public, făcut să atragă clienți, și să popularizeze brand-ul dumneavoastră.

În fiecare zi, pe internet apare atât de mult conținut nou, încât chiar și un conținut excelent poate fi pierdut în zgomotul de pe internetul de astăzi. De aceea, conținutul trebuie să fie cât mai unic, convingător pentru client și să fie în specificul afacerii.

Conținutul de marketing este coloana vertebrală a strategiilor noastre de SEO și de Link Building, deoarece conținutul joacă un rol foarte important în punctajul motoarelor de căutare, atrăgând link-uri, discuții, și distribuiri în rețelele de socializare.

 

1. Strategia de conținut

Crearea de conținut convingător și valoros, atât la fața locului cât și prin canale online este esențială pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a-l influența. Echipa noastra de publicitae va lucra cu brand-ul dumneavoastră pe parcursul dezvoltării strategiei de conținut, construită în jurul obiectivelor dumneavoastră.

 

2. Profilul și Traseul Utilizatorului

Trebuie să aveți mai întâi o înțelegere clară a segmentelor de public țintă și al traseului lor pentru a construi o strategie de conținut coerentă. Noi vă ajutăm la construirea unei imagini mai clare a profilului clienților dumneavoastră, și a traseului acestora pentru a obține această înțelegere.

 

3. Idei de Conținut

Echipa noastră de Content Marketing va lucra cu dumneavoastră pentru a cerceta idei de conținut care se potrivesc cu brand-ul, obiectivele și publicul țintă. Conținutul nostru va fi gândit nu doar din perspectiva publicului, ci și în funcție de traseul lor și canale online folosite pentru a ajunge la el.

 

4. Producția de conținut

Echipa noastră de creație este foarte pasionată de crearea de conținut excepțional. Avem scriitori, designeri si dezvoltatori web care vor lucra cu dumneavoastră la procesul de producție de conținut, indiferent dacă este vorba, de un video, conținut interactiv, un infografic sau o postare pe blog.

 

5. Distribuirea

Conținutul bun dă rezultate bune numai atunci când oamenii știu despre el. Echipa noastră de distribuire, vor conecta brand-ul și conținutul cu jurnaliști on-line, influențatori, și bloggeri pentru a face oamenii să vorbească despre brand-ul dumneavoastră.

 

6. Promovare socială

Vă putem feri consiliere cu privire la strategia socială. Ajungem la publicul țintă pe platformele pe care acestia își petrec timpul, și ne asigurăm că persoanele care au influență pe acele rețele, distribuie conținutul nou.

TOHELP SOLUTION