Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Oferim Audit IT pentru optimizarea afacerii dumneavoastră, începând cu ințelegerea deplină a nevoilor acesteia, în toată complexitatea lor. Pentru că oferim soluții și abonamente IT complet personalizate și adaptate nevoilor identificate, este important să demarăm orice parteneriat evaluând întâi infrastructura IT, resursele și operațiunile specifice. După această evaluare, vă vom livra cele mai relevante și eficiente solutii IT, ce aduc valoare adaugată unei afaceri.

 

CE ÎNSEAMNĂ AUDIT IT

Auditul IT desfășurat de toHELP SOLUTION începe prin inventarierea echipamentelor IT în folosință la compania dumneavoastră. Apoi, înregistrarea tuturor furnizorilor IT. Urmează analiza complexă a punctelor forte și slăbiciunilor, a oportunităților și amenințărilor la care este supusă structura IT actuală.
Astfel, vom putea să vă propunem cele mai eficiente soluții de optimizare ale operațiilor și de reducere a costurilor. Vom cunoaște precis necesarul dumneavoastră și, pe baza experienței pe care o avem, vă vom livra soluțiile de care aveți nevoie.
 
 

CEREȚI UN AUDIT IT!

Știm că, odată ce vom lucra împreună, vă veți convinge de valoarea adaugată pe care o aducem. De aceea, puteți beneficia de acest serviciu gratuit.

Specialiștii toHELP SOLUTION vor aloca timp suficient pentru a evalua structura IT pe care o dețineți iar, la sfârșitul acestei perioade, vei primi un raport cu recomandări sistemice. Odată cu încheierea unui abonament de servicii IT, sugestiile noastre vor putea fi implementate și vă veți bucura de rezultatele lor excelente.
 

Formular de Audit pentru infrastructura retelei si echipamentele IT din companie
(*) Campuri obligatorii

TOHELP SOLUTION