Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Oferim servicii it companiilor din Bucuresti. De-a lungul timpului, am devenit un furnizor complet de servicii și un partener de încredere pentru clienții noștri.
Calitatea serviciilor noastre se datorează unei echipe de profesioniști, pregătiți să răspundă oricăror solicitări.

 

Care sunt beneficiile pentru tine?

  • Te bucuri de servicii IT premium și transparență în contractare. Nu ne ferim să oferim cele mai bune prețuri, pentru că am învățat exact de ce anume aveți nevoie.
  • Poti crea abonamente 100% personalizate. Am creat 4 abonamente standard, care însă pot fi adaptate în funcție de nevoile afacerii tale, păstrând avantajul prețurilor.
  • Ai acces la suport IT gratuit, prompt, în termeni și indicatori de performanță garantați prin contract
  • Primești prețuri preferențiale la achizitionarea de noi produse/servicii IT pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor

 
Oferta noastră se prezintă sub forma unor servicii IT organizate în abonamente lunare, concepute astfel încât să reprezinte o soluție completă pentru nevoile clienților noștri. Alegând un abonament lunar, beneficiați de avantajul unor costuri lunare fixe, predictibile și siguranța colaborării cu un singur furnizor de servicii IT.
 

Vă oferim servicii IT de calitate

Venim în sprijinul companiilor cu o ofertă completă de servicii IT, concepută spre a substitui întreaga activitate a departamentului IT și chiar mai mult de atât. Rolul nostru este să vă eliberăm de efortul și timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel încât compania dumneavoastră să își poată atinge obiectivele de afaceri.
 
Echipa noastră include mai multe departamente în care fiecare membru actionează în scopul identificarii și rezolvării problemelor reale din cadrul sistemului dumneavoastră IT. Specialistii noștri vă pot acorda consultanță, vă pot avertiza din timp în legatură cu aspecte IT importante ce pot apărea, pot efectua depanări, hardware/software, pot crea rețele, configura servere, crea site-uri ș.a. Putem chiar să vă promovăm afacerea în mediul online pentru a contribui la dezvoltarea business-ului dumneavoastră.
 
Serviciile noastre sunt implementate de o echipa de specialiști IT, pregătiți să răspundă tuturor solicitărilor, oricât de complexe sau diverse ar fi ele: de la solicitări de servicii helpdesk la consultanță IT complexă, de la mentenanță și reparații de echipamente IT, până la găzduire și promovare site. De asemenea, puteți alege să externalizați întreaga activitate IT către echipa TOHELP SOLUTION, capabilă să substituie cu succes și cu costuri reduse întregul departament IT.
 

Experiența noastră în servicii IT

TOHELP SOLUTION oferă soluții IT profesioniste pentru companiile mici și medii din București având în acest moment peste 15 clienți a căror infrastructură IT o administrăm.
 
Ce oferim clienților noștri? Prin intermediul nostru, dispun de cunoștințele și serviciile “unui întreg departament IT”, cu costuri mai mici decât salariul unui singur angajat. Colaborând cu noi, fiecare client are satisfacția asigurării unor servicii IT de calitate și găsesc în noi un partener de business de încredere.
 
Obiectivul nostru este să menținem cel mai bun raport valoare/preț pentru serviciile IT din ofertă. Ne considerăm un furnizor complet, care își tratează clienții cu respect și profesionalism.
 

Intermediem relatia dumneavoastră cu furnizorii IT&C

În portofoliul nostru de servicii IT am inclus o varietate de activități de mare interes pentru marea majoritate a companiilor.
 
Totuși, în situația în care vă confruntați cu o problemă referitoare la achiziționarea anumitor produse sau servicii IT care nu se regăsesc în oferta noastră, nu trebuie să pierdeti timp făcând analiza ofertelor existente pe piață, mergând și discutând cu furnizorii respectivi. În urma acestora, de cele mai multe ori rezultatele nu vor fi cele mai strălucite, fie din cauza puterii de negociere scăzute în relația cu furnizorii respectivi, fie din cauza unei informări necorespunzatoare referitoare la serviciul respectiv. Noi deținem soluția acestor probleme. Specialiștii nostri în negociere pot prelua comanda dumneavoastră și vor identifica pe piață, oferta cea mai potrivită. Dispunem de avantajul unor relații de parteneriat solide cu mulți furnizori IT pe baza cărora vă putem oferi produse și servicii de calitate la prețuri preferențiale.
 

Susținem o nouă abordare: reorganizarea departamentului de servicii IT

În prezent, companiile trec printr-un proces de reorganizare și încep să se gândească serios la externalizarea proceselor și serviciilor IT, percepută ca o soluție care să le ajute să-și desfășoare activitatea la parametri optimi de performanță și cost.
 
Trebuie să recunoaștem, de ce ar avea nevoie o companie de un întreg departament IT pentru servicii IT ca optimizarea calculatoarelor, sau pentru rezolvarea problemelor tehnice ale stațiilor de lucru.. în condițiile în care obiectul de activitate al acesteia consta în.. să zicem consultanță business? Cu siguranță, o companie specializată va face aceste lucruri, mai bine, mai rapid și mai economic decât va reusi compania respectivă utilizând propriile lor resurse umane.
 
Tot mai multe companii încep să realizeze că importanța lor consta în a adăuga valoare business-ului și nu în a face servicii de rutină (întreținere, suport tehnic, call center). Acest lucru le va ajuta să își păstreze avantajul competitiv prin reducerea costurilor de timp, bani și efort.
 

Servicii IT București

Oferta noastră de servicii IT este adresată companiilor mici și medii din București care doresc să capete un avantaj competitiv pe piața prin externalizarea activității IT și asigurarea unui punct de acces unic în relația cu furnizorii de produse și servicii IT&C. Intervențiile noastre on site (în locația clientului) pot fi desfășurate în orice locație din București și zonele limitrofe. Pentru mai multe informații legate de aria noastră de acoperire, vă rugăm să ne contactați.

TOHELP SOLUTION