Your company | Our IT skills

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

EXTERNALIZARE IT PROFESIONALA

Pentru companiile din București care doresc să se elibereze de problemele ce pot apărea la nivelul infrastructurii și departamentului IT, astfel să-și poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale business-ului.

Încheind un contract de Externalizare IT cu TOHELP SOLUTION, beneficiați de reducerea costurilor IT și, în același timp, veți avea un control total, previzibil și transparent asupra acestora.  Veți fi mai mult decât încântați de disponibilitatea mare a serviciului și de suportul angajaților noștri.  Experiența, calificările și certificările membrilor echipei noastre, oferă suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

 

Prin Externalizare IT beneficiați de toata gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Găzduire și Promovare Site, toate integrate într-un pachet complet personalizabil și adaptat cerințelor dumneavoastră.

 

Infrastructura operatională și departamentul IT sunt adevărate zone nevralgice în interiorul multor companii din România. Înțelegem și vă putem elibera de această grijă, pentru ca dumneavoastră și echipa să vă puteți concentra pe activitățile care aduc mai multă valoare afacerii.

 

CE ESTE EXTERNALIZAREA IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezintă colaborarea cu o companie care să asigure funcțiile IT, pe care în mod traditional le-ar  realiza  un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce în ce mai multe companii aleg să externalizeze, dintr-un mix de motive care țin de accesarea unui know-how superior față de cel existent în cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialiști sau pur și simplu de reducerea costurilor.

Da, este mai eficient și mai ieftin să externalizezi serviciile IT! Cu până la 70% mai ieftin, pe lângă multe alte avantaje.

 

CARE SUNT BENEFICIILE PENTRU TINE?

  • Costurile reduse cu personalul, care îți permit să economisești sau să direcționezi investiția către echipamente și tehnologii care fac diferența
  • Ai control total și transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fără surprize
  • Te bucuri de disponibilitate și suport de încredere din partea specialistilor noștri
  • Ai acces nelimitat la toată gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Service, Găzduire și Promovare Site
  • poti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile afacerii tale

 

AVANTAJELE SERVICIULUI NOSTRU DE EXTERNALIZARE IT

  • Intervenim oricând este necesar, prompt și responsabil
  • Oferim consultanță și suport tehnic de specialitate
  • Răspundem contractual pentru toate intervențiile efectuate
  • Oferim consultanță pentru achiziții IT și software

 

EXTERNALIZARE IT ÎNSEAMNĂ INFRASTRUCTURĂ DE CREȘTERE

Pe resursele umane, este foarte greu de organizat un întreg departament IT intern care să țina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic.  Dacă sunt aduși prea mulți oameni, riscați să creați un departament supradimensionat, prea costisitor pentru cât oferă.

În partea opusă este situația unui număr insuficient de angajați. Externalizarea IT este o soluție multiofertă pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de Externalizare IT sunt structurate astfel încât puteți răspunde prompt schimbărilor de pe piață,  sau din companie.

 

Prin Externalizare IT  obțineți costuri scăzute pentru IT și garanția păstrării cunoștințelor specifice a sistemelor dumneavoastră informatice în baza noastră de date și folosirea lor indiferent de operator. Veți beneficia de asemenea de personal cu o experiență vastă, dobândită prin rezolvarea unui număr mare de probleme precum și de timpi foarte buni de răspuns, datorită folosirii unei baze de date de soluții deja testate.

Externalizând serviciile IT dispar impozitele și taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape vă dubleaza costurile. Costurile sunt mult mai mici decât în cazul unui administrator de rețea intern.

 

TOHELP SOLUTION