Your company | Our IT skills

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Prin activitatea noastra de service calculatoare, asiguram functionarea optima a echipamentelor IT si utilizarea eficienta a resurselor IT de catre angajatii companiei. Prin eliminarea timpilor morti cauzati de probleme hardware sau software sau utilizarea necorespunzatoare a acestora va garantam conditiile optime pentru desfasurarea activitatii, fara grija nefunctionarii echipamentelor IT.

Practic, un contract de service calculatoare cu noi permite fiecarui angjat din compania dvs. sa beneficieze de know-how-ul unei intregi echipe de profesionisti IT si sa nu mai fie nevoit sa se concentreze pe problemele tehnice care pot aparea in operarea calculatorului sau la nivelul echipamentelor IT.

Sistemul de operare va avetizeaza de aparitia unei probleme? Imprimanta, serverul sau telefonul s-au defectat? Intampinati dificultati in utilizarea anumitor programe sau aplicatii software? Daca va confruntati cu probleme de acest gen, va recomandam sa luati legatura cu tehnicienii nostri pentru a gasi cea mai avantajoasa solutie de rezolvare a acestora. Preturile unui abonament de service calculatoare incep de la 30 EUR si, in plus, orice abonament poate fi personalizat pentru a corespunde perfect atat nevoilor cat si bugetului alocat activitatilor IT.

 

IN CE CONSTA ACTIVITATEA NOASTRA DE SERVICE CALCULATOARE?

Serviciile noastre constau in acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitarilor dumneavoastra exprimate sau stipulate intr-un contract de service calculatoare. Remedierea incidentelor se poate face, in functie de caracteristicile acestora, remote (la distanta), telefonic sau prin deplasarea in locatia clientului.

 

SERVICE-UL NOSTRU DE CALCULATOARE SE OCUPA DE:

  • Software: instalare/dezinstalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, dezinstalari, remediere bug-uri s.a.
  • Hardware: prelungirea duratei de functionare a echipamentelor (imprimante, statii de lucru, servere, telefoane s.a.) prin monitorizarea periodica a acestora si asigurarea functionarii acestora la parametrii optimi. In cazul defectiunilor ne asumam obligatia de a prelua echipamentul defect si repararea acestuia de catre service-ul nostru sau ale partenerilor. Pentru situatiile in care reparatia nu este posibila sau nu este indicata, tehnicienii nostri va pot acorda asistenta in achizitionarea unui echipament de schimb care sa corespunda cerintelor si bugetului dumneavoastra.

AVANTAJELE UNUI ABONAMENT DE SERVICE CALCULATOARE

  • Optimizarea timpului de lucru al angajatilor prin eliminarea timpilor morti si functionarea optima a echipamentelor;
  • Cresterea productivitatii;
  • Beneficiati de o paleta larga de activitati de suport si service calculatoare: diagnoza, consultanta, mentenanta, reparatii s.a.;
  • In functie de natura problemei semnalata, interventiile se pot efectua remote, prin conectarea unui tehnician la calculatorul dumneavoastra pentru rezolvarea problemei, telefonic sau prin deplasarea tehnicianului in locatia dumneavoastra. In fiecare dintre cazuri, se vor lua masurile necesare pentru minimizarea timpului de interventie
  • Prin externalizarea activitatii it catre noi costurile it-ului se reduc la o fractiune in comparatie cu gestionarea in sistem propriu a calculatoarelor, echipamentelor si retelei de calculatoare;
  • Beneficiati de know-how-ul unei echipa de profesionisti cu o vasta experienta in activitati it dintre cele mai variate
  • Acces permanent la situatia incidentelor dumneavoastra, prin intermediul aplicatiei noastre de ticketing;
  • Disponibilitate prelungita si personal dedicat, gata oricand sa raspunda fiecarei solicitati intr-o maniera placuta si profesionista.

TOHELP SOLUTION