Your company | Our IT skills

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

Prin consultanță IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanța IT contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții de exploatare a infrastructurii IT și valorificarea noilor tehnologii.

Oferim clienților acces atât la soluții tip open source cât și licențiate, în funcție de solicitările primite, de bugetul alocat și de gradul în care soluția respectivă corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecărui client în parte, putem propune atât soluții de tip open source cât și soluții licențiate.

Consultanții noștri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii IT și soluții prin care vă puteți optimiza costurile, îmbunătăți eficiența și rezultatele activității. Optimizarea aspectelor de natura IT, vor favoriza reducerea costurilor generale, în condițiile creșterii operativității. Alegând serviciul nostru de consultanță IT veți fi asigurat de accesul la cele mai noi și mai performante soluții hardware și software raportate la nivelul bugetului dumneavoastră.

 

Când este necesar sș apelați la servicii de consultanță IT?

Consultanța IT este indicată ori de câte ori informațiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanță ridicat, care vor influența semnificativ bugetul și/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investițiile în echipamente hardware/software, desfășurarea proceselor IT existente și modalitățile de eficientizare a consumului de resurse IT sunt doar câteva dintre fenomenele care necesită consultanță IT.

 

Ce înseamnă Consultanță IT?

 • Consultanta IT înseamnă îndrumări privind construirea unui website de prezentare, un magazin online, un ERP sau CRM;
 • Consultanta IT înseamnă dezvoltare de strategii de marketing online (SEM), informații privind optimizările pentru motoarele de căutare (SEO) ș.a.
 • Consultanta IT înseamnă evitatarea problemelor de securitate la nivelul site-urilor, aplicațiilor și echipamentelor dumneavoastră informatice;
 • Consultanta it înseamnă suport informațional pentru stabilirea unui buget real pentru construirea unei afaceri, sau prezente pe internet;
 • Consultanta IT înseamnă realizarea proiectului de arhitectură a sistemului informatic în concordanță cu nevoile reale ale utilizatorilor;
 • Consultanta it înseamnă cele mai bune alegeri în privința achizițiilor hardware/software;
 • Consultanta it înseamnă informarea privind măsurile de prevenire a pierderii datelor (back-up, raid);

 

Cum acordăm Consultanță IT?

Consultanța IT debutează cu o analiză efectuată de către un consultant în scopul de a strânge informațiile necesare identificării nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obținute în urma discuțiilor purtate între consultant și client și vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urmă soluția potrivită nevoii sale. După această etapă, consultantul va identifica tehnologiile și soluțiile actuale la nevoia semnalată pe care le va include într-un raport împreună cu analiza, recomandările și modalitățile de implementare.

 

Informații accesibile prin intermediul serviciilor de Consultanță IT

 • Informații referitoare la soluții tehnice optime și schemele de cost aferente;
 • Architectură, planificare și design pentru rețele și sisteme IT – servicii IT complete, incluzând documentație și specificații tehnice și funcționale, schematizări, design de sistem și dezvoltare prototip;
 • Informații privind soluții software, atât licențiate cât și open source;
 • Informații utile în realizarea noilor investiții în echipamente IT;
 • Informații în vederea dezvoltării de sisteme ERP și CRM.

 

toHELP SOLUTION acționează ca o entitate independentă având capacitatea de a evalua obiectiv situatia IT a fiecărei companii și astfel, pe baza analizei de consultanță IT, putem să recomandăm soluții optime, astfel încât infrastructura IT să funcționeze în concordanță deplină cu strategiile și obiectivele companiei dumneavoastră. Indiferent de numărul de angajati din compania dumneavoastră, nevoile afacerii sunt în linii mari aceleași, diferă doar magnitudinea!

TOHELP SOLUTION