Innovation in Every Step

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/24h (e-mail)

Cine suntem?

Suntem o echipă cu experiență care face munca din pasiune, și care încearcă să vă aducă un plus de valoare în firmă în momentul în care decideți să vă alăturați nouă în alegerea unui pachet de externalizare servicii IT sau contactându-ne pentru diverse servicii complementare ce le oferim deja clienților noștri.
Suntem pasionați de ceea ce facem și am învățat în decursul anilor că nimic nu este imposibil în on-line și vă așteptăm să ne provocați și să dezvoltăm o relație de lungă durată.

 

Misiunea Noastră

Scopul nostru principal? Apropierea față de client

Misiunea noastră este de a oferi servicii de externalizare IT dar și de dezvoltare a aplicatiilor web la cele mai înalte standarde de calitate și în concordanță cu ultimele tehnologii, clienților din Romania și partenerilor cheie din Europa. Depunem toate eforturile pentru a furniza serviciile în termenele stabilite, asigurând un continu control al calității în scopul satisfacerii clientului.
Vedem fiecare contract ca pe un angajament nu între companie și clienții săi, ci între parteneri care doresc să creeze o strânsă relație de afaceri reciproc avantajoasă, oferind soluții punctuale la necesități specifice.

TOHELP SOLUTION

Formular de contact

(*) Câmpuri obligatorii