Provide Solutions, Not Services!

Comercial: Luni-Vineri 09:00 - 18:00     031 420 22 70     Tehnic: 24/7 (e-mail)

SERVICII IT PENTRU COMPANII. CINE SUNTEM NOI?

TOHELP SOLUTION este o firmă IT cu o experiență vastă și cu promptitudine în livrarea de servicii IT către companii de orice dimensiune. Oferim servicii IT complete, personalizate pe nevoile fiecărei afaceri sau colaborăm cu succes cu departamente IT interne, pentru susținerea obiectivelor de business.
 
Prin servicii IT furnizate la nivel național, compania ta beneficiază de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, a situațiilor de nefunctionare a sistemelor IT și pentru susținerea activității angajaților, fără întreruperi în activitate.
 
Împreună, afacerea ta exploatează beneficiile tehnologiei în scopul dezvoltării accelerate.

CLIENȚII NOȘTRI OBȚIN ALĂTURI DE NOI:

. Cu 80% mai puține întreruperi ale activității
. Timp de rezolvare mai mic de o ora pentru 90% din cererile de suport IT
. Funcționare neîntreruptă a soluțiilor IT prin monitorizare permanentă 24/7
. Siguranța datelor (salvări de date în timp real)
. Garantarea securității informatice printr-un sistem de identificare proactivă a atacurilor informatice
. Reducerea cheltuielilor alocate IT-ului și buget previzibil prin parteneri care ne susțin
. Control detaliat al activității de suport IT și rapoarte de livrare pentru decizii manageriale bazate pe informații concrete
. Eficientă în livrarea suportului IT, datorită unor sisteme moderne de ticketing IT
. Oferim o gama larga de servicii precum: Suport Tehnic; Servicii de Programare Web, Mobile App, Baze de date, e-Commerce; Servicii de Grafica si Print Digital; Servicii de Marketing Online; Devirusari si Recuperari Date; Solutii si Servicii de Backup; Servicii de Proiectare Networking; Servicii de Audit IT; Servicii de Hosting pe SSD cu 12 NS-uri (8 Internationale si 4 national)

SOLUȚII MODERNE DE MANAGEMENT IT

Soluții software care garantează o organizare detaliată a infrastructurii clienților – hardware și software –, eliminarea riscurilor asupra afacerii datorită licențierii, reducerea numărului de întreruperi a activității și controlul asupra livrării serviciilor IT.

VIZIUNEA NOASTRĂ?

Pentru că rezultatul proiectelor depinde în primul rând de randamentul aparaturii folosite, suntem alături de afacerea dumneavoastră, atunci când aveți cea mai mare nevoie! Acesta este, de altfel, principalul nostru scop, acela de a ajută la îndeplinirea obiectivelor de business și la creșterea performanțelor afacerii dumneavoastră.
 
Asigurăm mentenanță, consultanță, reparații, analize tehnice ale infrastructurii, alături de o serie de soluții smart, pentru orice tip de problemă IT. Clienții noștri beneficiază de consultanță gratuită și transparență pe parcursul desfășurării tuturor activităților de mentenanță pe care le desfășurăm.
 
Avem o experiență vastă în domeniul IT, și investim constant în pregătire, pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

TOHELP SOLUTION